Till toppen

Hitta rätt padelnivå

Vilken padelnivå är jag på? Ja den frågan ställde själv mig själv hundra gånger och fick tillslut nog. De som fanns på svenska var ofta baserade på hur länge man hade spelat vilket var lite missvisande. Det kan ju exempelvis vara en person som bara har spelat i 3 månader, men som är superbra. Och det kunde samtidigt vara en som spelat i över ett år men utvecklats långsamt. Så därför tog jag saken i egna händer och gjorde ett dokument med svenska padelnivåer som är baserade på kunskap och prestation. 
 
För att det skulle bli så likt de padelnivåer som finns världen över så gick igenom både spanska, engelska och amerikanska sidor och sparade ner deras riktlinjer. Därefter slog jag samman alla och översatte till svenska. Och så här blev resultatet. Denna guide har redan gjort det så mycket lättare för många spelare här i Jönköping att hitta jämlikar att spela med så jag tänkte att jag även kunde dela med mig av den här.
 
Så se till att ladda ner och spara på något bra ställe, så kan du enkelt använda den när du letar nya roliga motståndare eller padelpartners!
 
Padelnivå på svenska 
 
5 kommentarer

Kommentarer

Vilken bra guide, den sparas direkt.
Har vänner som spelar padel och det är alltid livliga diskussioner om vem som är bäst

Hej!
Skulle du kunna skicka denna bilden till mig så jag får den högupplöst? Du kan skicka den till min mail, tack!! :)

Jag är på nummer 2 men önskar jag var nummer 7, LOL

Svar: Jag önskar också att jag var där 😂
Pernilla

Vi har samlat de basta porrbilderna och kombinerat dem i stygga kategorier som vacker det storsta intresset bland alskare av passionerad sex.
Har kan du hitta allt som ditt hjarta onskar: fran hard sex i naturen och slutar med galet gruppknull.
https://ecuadortenisclub.com/3x3bp
Att titta pa erotiska bilder av charmiga smala brunetter, blondiner med underbara brost, stiliga killar med stora boners eller mogna man, ar det omojligt att inte bli kat.
Professionella porrskadespelare och bara alskare av javla, for att lugna sin lust och uppleva en orgasm, med all sin passion har de hett sex, vilket resulterar i utmarkta kvalitetsfoton.
https://slimex365.com/3zo2s
Lustiga kycklingar inte bara med aptit tar de starka stammarna av sina upphetsade man vid kinderna, utan utsatter ocksa garna sina smala slitsar for hard penetration.
Killar alskar bara avsugning och njuter av onani.
https://onlineuniversalwork.com/40h3x

Resultatet av programvaran talar for sig sjalv ...

https://352658euro.page.link/HnqpX4qv5RFuUb7M6

precis som utlovat tjanade jag over 13 000 dollar varje dag.

Behover jag verkligen saga mer?

https://28569euro.page.link/4X6MueUqXWyFJmMZ6