Till toppen

Hasse och matteläraren


Visst är det mysigt nu när hösten är här? Vi har börjar tända ljus på kvällarna och ska köpa ved till öppna spisen. Så grymt supertaggad! Nu ska det bara shoppas lite nya vinterskor till Jolie så är vi kittade och klara.

(null)

Appropå Jolie så körde vi förbi en hund och hans ägare igår. Jag försökte då förklara att om man har en hund, och är en kille, så kallas det husse. Och om man är en tjej som äger en hund så kallas det matte. Då sa Jolie: "Jaha! Så om pappa har en hund så heter han Hasse, och om du och jag har en hund så blir vi mattelärare!" Ja, typ så.

(null)

Tänk, denna lilla valpen är nu exakt 2 månader och 17 dagar. Han ler nästan hela tiden när man pratar med honom och ibland kan man även få höra riktiga skratt. Han börjar även nu att sträcka sig efter leksaker och prylar han vill röra på. Dock så har han ingen aning vad ska göra med sina händer när han väl håller eller når fram till något. Han mest viftar och blir halvchockad när han inser att något rör vid hans händer. Vad kan man säga mer? Jo, bästa trixet för att få honom att somna är att lägga hans kanin (som har en liten filt fastsydd i tassarna) över ansiktet. Då tar det inte många sekunder innan han däckar.
0 kommentarer