Till toppen

En tjuv i poolen

(null)

Halloj vänner! Casper har nu kommit in i någon fas där han bara vill hänga på oss sin vakna tid. Annars får hela hotellet höra hans lungkapacitet. Ibland funkar det inte ens att vara med Emil utan det måste hängas på mig, vilket känns i ryggen. Inser att ryggen och hållningen får bli prio på gymmet. Appropå det så känner jag mig så sjukt duktig som ändå pallrar mig iväg och kört 3 fitnessklasser och 1 gympass under vår tid här.

(null)

(null)

Jolie har nu varit på näst intill alla Miniland-äventyr man kan vara på. Lollos birthday party, Bernies safari, superheroes osv. Men igår ringde det i Emils mobil. När han kom till miniland så står det två ledsna tjejer och gråter, varav en är Jolie. Temat var tjuv och polis där alla barnen hade ansiktsmålning och polisbricka. En av ledarna var utklädd till tjuv både Jolie och en annan tjej tyckte det var läskigt när barnen skulle putta i tjuven i poolen. Tydligen var ledaren lite väl bra skådespelare.

Idag ska hon iväg igen på baklängesmiddag vilket hon ser jättemycket fram emot. Hon trodde dock att hon skulle äta maten med ryggen åt bordet. Och så skulle det ju kunnat vara haha. Men vi fick förklara att det inte var så de menade med baklänges. Utan att man börjar med efterrätten. Det ser hon mycket fram emot!
0 kommentarer