Till toppen

Upptech

Igår var en stor dag för Jolie. Mormor och morfar skulle hämta henne på förskolan för första gången någonsin. Hon hade laddat i över en vecka med att göra paket och tjata på sina kompisar och förskolefröknar om att "på fredag kommer dem". Dom hade nedräkning hela högen. Jolie hade pysslat ihop 3 olika paket på föris som de skulle få. Det var som att kungen skulle komma på besök.
 
Så igår blev det en riktig myskväll med mina föräldrar och Jolie. Jolie och min mamma lagade middag till allihopa och sedan såg vi på film. Älskar när mamma och pappa är på besök från Göteborg! 
 
 
Imorse kickstartade vi dagen med att spendera två timmar på något som heter Upptech här i Jönköping. Det är lite i stil med Universeum, fast utan alla djuren. Jag vet inte vem som hade roligast egentligen, Jolie, Mamma, Pappa, Emil eller jag. 
 
 
 
 
Sedan avslutade vi finbesöket med en tapas på El Gordo. Visste ni förresten att El Gordo betyder "Den fete"? Passar utmärkt för mig just nu med andra ord! Efter att Jolie har hypat upp besöket i över en vecka och lekt som en galning så var det inte konstigt att hon däckade på restaurangen. Hade jag varit hennes size hade jag också satt mig i Emils knä och somnat.
 
 
 
 
0 kommentarer