Till toppen

Jolie ska bli storasyster

 
Hej fladderstjärtar! Satt och gick igenom kameran idag för att rensa minneskortet. Hittade dessa GoPro-bilder från i somras. Åh vad jag längtar till att solen och värmen kommer till Jönköping. Just på dessa bilder har vi hyrt en egen båt med kapten som tog oss till det mest magiska vattnet. Det fanns dock inte så mycket fina koraller att kolla på som ni ser, men vattnet var drömmen!
 
 
Hela dagen spenderades med att bada, hoppa från båten, mata fiskarna med chips och dricka bubbel. Som en dröm! När Emil berättade att vi skulle hyra båten började jag storlipa på restaurangen vi satt på. Alla gästerna måste trott att Emil gjorde slut med tanke på mina attacktårar! Blev så tacksam och lycklig på en och samma gång så jag började fukgråta okontrollerbart. Samtidigt mådde jag lite dåligt över att han skulle skämma bort mig och Jolie med en privat båttur. Hur kan jag vara värd en man som han! Men... vilka minnen vi skapade, och vilka upplevelser Jolie får vara med om. 
 
 
Appropå minnen. Nu är det dags att damma av graviditetsminnet för Jolie ska nämligen få en lillebror. Han är beräknad till 1 juli och Jolie framförallt är galet taggad. Hon ska lära honom att äta sås!
0 kommentarer