Till toppen

Jag har en sak att bekänna

 
Jag ska vara ärlig. Jag tycker det är skitkul att shoppa på Wish. There, i said it. Dessa örhängen, som är ett av mina favoritpar, är från Wish bland annat. Jag hade en kort men intensiv shoppingperiod innan jag bestämde mig för att radera appen. Allt för att jag inte kunda hålla mig borta från att sitta och skrolla i timmar bland de tusentals prylar som finns där. Jag var som besatt! 
 
Men, nu har Jolies rosetter börjat ta slut. Köpte säkert 20 rosetter i alla olika färger när hon precis började få hår. Varje dag innan förskolan numera så skuttar hon in i badrummet och väljer noggrannt vilken färg på rosett hon ska ha på sig. Hon älskar dem. Men nu som sagt börjar de ta slut. Hälften har hon säkert tappat på förskolan och hälften ligger nog i gömmor här hemma. Så nu tog jag mod till mig. Jag laddade ner appen, hittade ett 40-pack rosetter för totalt 180 kr och klickade snabbt hem dem innan jag raderade appen igen. Pfffeeew! Hade jag låtit mig själv skrolla runt mer än så, så hade det kunnat bli dyrt. BUT I MADE IT! Duktig tchjej! Någon mer som shoppat på Wish?
1 kommentarer

Kommentarer

Hmm alltså vill inte låta sträng men handla inte från wish och dylikt. Tänk på vem som betalar priset för de billiga sakerna du klickar hem.