Till toppen

En av favoritplatserna i huset

Detta inlägg är ett samarbete med Bygghemma

Hej folket!

Jag är så taggad inför hösten. Man kommer tillbaka till rutinerna och får en känsla av nystart. Är det inte lite som nyårsafton? Man känner sig taggad att ta tag i livet och kicka igång en massa roliga projekt. Håller ni med? Skillnaden är dock att jag nu är på mammaledighet och inte kommer jobba på vardagarna. Men oroa er icke! Jag ska se till att fylla dagarna med en massa spännande projekt i huset. Eller, så mycket som min föräldrapenning tillåter.

En av de bästa sakerna i vårt hus är helt klart vår matplats. För er som läst min blogg ett tag så vet ni att jag ritade om nästan hela insidan. Jag plockad bort väggar, ändrade rum och flyttade på både trappan och ytterdörren. Men jag passade faktiskt även på att förlänga den utstickande delen av huset för att få plats med ett stort matsalsbord. Vi valde även då att byta ut fönsterrutorna i matsalen och köpa smarta vikdörrar vilket vi verkligen inte har ångrat. Det spelar ingen roll om det är höst eller vår, spöregn eller snö. Att sitta och äta middagen med den stora vyn är helt magiskt. Men mäktigast av allt är nog på sommaren när man kan öppna upp alla vikdörrar så att det blir helt öppet - rakt ut på terrassen. Perfekt när man har många vänner på besök och vill få utomhuskänslan inne.

Det är en hel del av er som fortfarande skickar frågor om vårt husbygge, både här och på Instagram (jag fick en fråga nu veckan angående mörkläggningsgardiner faktiskt). Så därför skulle jag vilja passa på att tipsa dig som letar efter vikdörrar att kolla in Bygghemmas sortiment. Det ska tillägas att våra vikdörrar inte kommer därifrån. Men däremot så har Bygghemma en mängd olika varianter och varumärken av vikdörrar som liknar just dem vi har.
0 kommentarer