Till toppen

Casper vs. Jolie

 
Hola! På fredag blir Casper 6 veckor. Gaddäm! Till skillnad från Jolie så ligger han långt före i motoriken. Han kan redan lyfta på huvudet (i några få sekunder) när han ligger på mage, "stå" på benen och svingar sig själv upp och ner i sin egna babygunga. Med Jolie fick jag ju intala mig själv att "det finns inga 15-åringar som inte kan hålla upp huvudet så någon dag KOMMER Jolie också att kunna hålla upp sitt huvud". Stackarn hade ju ett huvud som ett bowlingklot i och för sig.   
 
Vad mer? Han vaknar ungefär varannan timme på natten och börjar då trycka och knorra. Istället för att gråta som Jolie gjorde så är det hans sätt att säga att han är hungrig. Detta är ju enormt mycket behagligare än skrik. Dessutom kan man lägga ner honom i sängen direkt efter att han har ätit. Med Jolie fick jag gå upp och gunga i min famn i evigheter för att hon skulle bli tyst och somna.
 
 
Jolie då? Jo hon är en stjärna med Casper. Hon hjälper till med att ge honom D-vitaminer, gungar och sjunger för honom när han är ledsen osv. Det enda jobbiga just nu är att jag inte kan leka med henne lika mycket. När Casper är ledsen så måste jag trösta honom först innan jag kan leka med henne, vilket jag tycker känns superjobbigt. Jolie märker såklart av det men jag tror ändå att jag tycker det är värst. Det är omöjligt att busa med henne nu när dom är två som ska dela på min uppmärksamhet. Men sånt är ju livet får jag intala mig själv. Tänk de som har fem barn. Dom överlever dom med!
0 kommentarer