Till toppen

Bajs i poolen

(null)

Godmorgon! Igår var det rumptema här på hotellet kändes det som. När Jolie, någon minut tidigare, gått upp från poolen kommer badvakterna och visslar. De pekar och säger till alla att de måste gå upp ur poolen. När vi frågad vad som har hänt säger de att det är bajs i poolen. Detta är första gången som jag på resan är överlycklig att jag inte får bada än! 

Vi får sedan reda på att någon har bajsat i en av de andra poolerna med, precis samtidigt som i vår. Jag tror att det är någon planerad attack från någon ny variant av terrorgrupp, ihopsatt av barn under 3 år.

(null)

Och hur går det för min rumpa undrad ni då så klart! Ja men den mår bra. Men behöver få tillbaka sina muskler så jag bokade in mig på ett pass här på hotellet som heter Bootylicious. Det var första passet så här 7 veckor efter förlossningen. Det var en del core och hopp som jag fick byta ut till lightvarianter då det fortfarande är ganska tidigt. Men det gjorde absolut ingenting för jag blev dödstrött och svettig ändå. Man känner att det var längesedan jag tränade. Till och med balansen var urkass. Garanterat för att jag inte har någon styrka kvar i rygg och mage. Men det ska det bli ändring på så fort jag tränat upp de inre magmusklerna!

1 kommentarer

Kommentarer

oväntat!
men lite kul inlägg.
jag skriver annars om olika positiva saker på www.spriddetgoda.se