Till toppen

Maaat

(null)

(null)

Nu har vi varit på två olika restauranger här i alcudia som fick mig att vilja skilja mig från Emil och gifta mig med maten. Den första restaurangen heter Como en Casa där jag åt torsk. Alltså så sjukt god! Jag är en sådan person att jag till 99% alltid väljer kött när jag går på restaurang, då fisk oftast inte smakar så mycket. Men jävlar vilken god torsk det var. Och Jolie åt hemmagjorda chicken nuggets med pommes som var skurna och tillagade som chips. Gissa om hon älskade det? 

(null)

Igår var vi på Sa roqueta. Det fanns bara typ 4 saker på menyn och här tog både jag och Emil kött med honung- och balsamvinägersås med pistaschnötter. Alltså skjut mig så gott. Haha! Har jag inte gått upp 10 kg efter denna resan så har jag misslyckats. 

Jolie sköter sig som en pärla dessa dagar men det är tur att man har paddan som kan stilla henne i skuggan och på restauranger i väntan på mat. Hon impar servitörerna med sina "hola" och "gracias" samtidigt som hon har bytt ut all kroppsvätska till äpplejuice. Snart kommer det rinna äpplejuice ur porerna på henne. Hon är verkligen en grymt bra resebebis (när hon inte plockar fram sin envisa sida).

0 kommentarer