Till toppen

Att flyta som en bassäng

Hey folks! Nu är vi på hotellet på Mallorca! På flygplatsen konstaterade vi att Jolie har flugit sex gånger och varit i tre olika världsdelar innan hon hann fylla två. Kreta, Dubai, USA, Kanarieöarna och Mallorca x 2. Detta blir alltså sjunde gången hon flyger och därmed tredje gången hon är på Mallorca. Galet! Jag är säker på att alla dessa resor har en bidragande del till att hon är så framåt och bekymmerslös som hon är idag. Hon kan sova överallt och har inga problem med nytt folk utan kan ofta berätta allt som pågår i hennes lilla huvud för folk. Sen har hon SJÄLVKLART ärvt en hel del från sin fantastiska mamma som också kunde däcka precis överallt. Hur mysigt är det inte att sova i en brummande bil eller till ljudet av folk som skrattar och har trevligt i rummet bredvid? 


(null)


Det är mycket hårt slit som ligger bakom alla flygtimmar och jag är så sjukt glad över att vi har möjligheten att berika vårt liv med dessa resor. Själv var jag runt 10 första gången jag var utomlands med hela familjen. Min mamma hade dessutom två jobb under en tid för att vi skulle kunna åka iväg på vår första resa med familjen. Att ha fyra ungar är fasemä inte billigt. Men åh vad kul och spännande det var! Kan också meddela att Markoolio spelade in låten Sola och bada i Pinacolada på samma hotell veckan efter att vi var där. Även min lillebror droppade one linern att han kan "flyta som en bassäng" på den resan som vi fortfarande mobbar han för en si så där 20 år senare. Så att resa är verkligen något som skapar minnen för livet. Därför hoppas jag att detta är något vi kan fortsätta med ända tills vi blir skrynkliga som russin.


(null)

Här är Jolie 3 månader gammal på kreta.
1 kommentarer

Kommentarer

Fint inlägg! Vi vet hur hårt ni sliter för resorna, ni förtjänar dem verkligen💕 Nu kanske man kan få lite updates från Mallis?