Till toppen

Rosa sammet - barnrummet

Igår kom Emil hem med ett paket från Cirkusfabriken. Det var denna sänghimmel till Jolies sovrum. Blev så glad då jag tänkt på den så länge. Jag vet inte vem som kommer ligga och mysa under den mest, jag eller Jolie. På insidan av sänghimeln hängde vi upp en ljusslinga som vi hade sedan tidigare. Det blev kalasmysigt. Kvällens välling och gonattsaga blev på mysmattan under sänghimlen med hela familjen.
 
 
Idag blev det att gå vidare till nästa steg. Nu har vi alla möbler och all inredning vi behöver till Jolies rum. Men däremot saknar hon gardiner. Så jag klickade hem dessa från Ellos. Det är sammetsgardiner i rosa som jag hoppas ska ge Jolie ett ännu mer ombonat och mysigt rum. Sedan passade jag även på att klicka hem 3 stycken rosa kuddfodral i sammet då det idag var 20 % rabatt på dessa. Och om inte det vore nog så fick jag 50 % rabatt på min dyraste vara så det blev ännu mer rabatt. YAAAY! Jag tjänade typ pengar på att shoppa. Jag blev typ rikare. Maj gaahd!
 
 
Så nu ska jag bara köpa två gardinstänger och få upp allt så är i alla fall Jolies rum komplett. Det känns som att hennes rum är viktigast att få helt klart först så att hon känner sig trygg här i nya huset. Det har faktiskt inte varit några problem alls utan hon verkar stormtrivas. Det var bara första natten som hon blev lite ledsen så fort vi lade ner henne i sängen så jag bestämde ganska snabbt att hon fick somna bredvid mig i vår säng. Där fick hon sen sova hela natten den lille fisen. 
 
Jag lovar att visa bilder på rummet så fort det är klar (och städat). 
1 kommentarer

Kommentarer

Sänghimlen är så fin! Väntar på bilder från rummet!