Till toppen

2018 - välkommen!

Vilket jäkla år jag har haft. Det har både varit upp och ner men det största som har hänt är väl att jag fick ett nytt jobb och vi byggde ett hus. Det är kanske inte är något man gör varje år precis. Jolie har gått från att inte kunna gå och bara kunna säga typ mamma till att nu kunna gå och sätter ihop längre meningar varje gång hon öppnar munnen. Ibland får jag blir irriterad på henne så får jag påminna mig själv om att hon faktiskt inte är så stor som hon låter när hon pratar. Hon är fortfarande min lilla skitunge ett tag till. 
 
 
 
Igår var vi hos våra grannar på nyårsmiddag. Dom har också byggt hus med bland annat denna fantastiska trappa. Det var supermysigt. Några få antal vänner, god middag och bara skönt häng. Efter allt med inflytten och julen så tätt inpå så var det gött att det inte var någon galen fest. Vad gjorde ni andra? Lovade ni några dyra och heliga nyårslöften?
 
 
Idag inledde vi 2018 med att gå på bio. Det kankse inte låter så sexigt i mångas öron men det är första gången sedan vi fick Jolie som vi var på bio haha. Jag kom på mig själv tänka "Oj vi kankse måste sänka volymen" vid två tillfällen inne på bion. Men det tog inte många hundradelar innan jag sedan kom på att, "Nej just det ja, Jolie är inte med". Sen avslutade vi såklart kvällen med en klassisk svensk middag, pizza. Hawaii med sås för att vara noga. Har ni ätit pizza idag?
2 kommentarer

Kommentarer

Hos oss blev det också pizza idag! 😉

Hej!
Kan inte du skriva lite om hur ni får vardagen att gå ihop, jag har själv ett barn som snart fyller 2 och vi jobbar och lämnar på förskola och allt det där men tycker att det är svårt att få tiden och energin att räcka. Alltid bra att höra hur andra gör för att få tips och idéer. Jag tänker på saker som hämta och lämna på förskolan, jobba, handla, laga mat, tvätta, städa etc. :) ja allt man gör i vardagen :)
Kram!

Svar: Ja men absolut. Ska sätt ihop ett inlägg om det. Jag tycker det är sååå spännande att höra om hur andra får ihop det. För det är fasen inte lätt!
Pernilla