Till toppen

Det kommer kiss

 
Nu vänder jag mig till er erfarna kiss- och bajsexperter där ute. Vilka är era bästa tips för att potträna kidsen? Jolie säger alltid "Nu kissar jag" samma sekund som hon börjar pinka tills jag skriker "Gör inte deeet!". Då kniper hon ihop och sparar det sista till toaletten. Sedan blir hon superstolt när hon får kissa det sista på toan och meddelar glatt att "Vi kan hämta nya trosor nu!". Som om jag vore någon trosfabrik som hade 20 000 trosor på lager. Snart har hon förbrukat sina och då får hon gå på mitt lager av spetstrosor.
 
 
Så nu behöver jag lite tips. Ska man gå på toa efter varje måltid för att skapa en rutin? Eller är det ett dåligt sätt då barnen aldrig får känna känslan av att "jag måste gå på toa nu". Eller är det bättre att vänta och låta henne själv upptäcka känslan av kissnögdighet (heter det så hahah) och bara ta att det kommer var olyckor tills hon tillslut lär sig? Nu ska jag också tillägga att vi har aktivt tränat på detta i 48h 😂

3 kommentarer

Kommentarer

Verkligen ingen expert men Alvin har varit blöjfri i två veckor nu och han har fattat grejen med att hålla sig. Söndag-onsdag var skitjobbiga, sen släppte det! Kämpa på! Enda rutinpottningarna vi kör på är innan han ska sova, innan vi ska gå ut/åka iväg och på morgonen. Mycket high-five, jubla och säga hej då till kisset när Alvin häller ner det i toan och spolar. Om ni fortfarande har semester, testa att skippa trosor någon dag om hon tycker att det är kul att byta. Läste att muskelminnet kan tro att underkläder är blöjan också. Men heja er! Det släpper snart!

Heja er. När mina var små lät jag dom gå med kissiga trosor/kallingar en liten stund. Det var ju lite kallt och läskigt - vilket gjorde att dom hellre såg till att inte kissa ner sig :) Sa att man inte kunde kissa i underkläder bara för att byta genast - man kissar på toa/potta inte underkläder. Det gick rätt bra efter någon dag.

Så duktig tjej!❣️