Till toppen

Walk in Closet är beställd

Alla 10 garderober till vår walk in closet är nu beställda. Har suttit i två timmar och skissat på hur man bäst sätter ihop den ultimata garderoben. Det är ju kalassvårt att sitta här bakom en skärm och gissa hur många lådor som är det perfekta antalet. Eller hur många meter klädstång man behöver för att allt ska få plats. Har sprungit som en iller fram och tillbaka till sovrummet för att mäta garderoben vi har i dag. Vet du själv om hur många cm klänningar du har? 
Som ni ser på skissen ovan så har vi varsin del av garderoben. Totalt får Emil 4,5 meter garderob och jag 4 meter. Bordet som är inritat på skissen är där för att symbolisera vart mitt sminkbord ska stå om ni undrar haha.
 
Men på den långa väggen till vänster har jag 3 stommar som ni kan se på skissen nedan. Här tänker jag att det ska hänga skjortor och kavajer och även långklänningar längst ut till höger. På de öppna hyllplanen ska jag ha skor. Ni ser även glasskivor och två utdragbara hyllplan där jag tänker ha halsband, klockor, bälten och annat smått och gott som är fint att titta på. Funderar på om jag ska ha några filtlådor längst upp på hyllorna där man kan slänga i saker man inte använder så ofta. Eller vad skulle ni ha allra längst upp? Tänk på att jag är 166,5 cm och garderoberna är 236 cm hög så det kan ju knappas vara BH:arna man väljer att ha där =) 
 
 
På den kortare väggen har jag två stommar. På den vänstra tänker jag hänga upp kjolar och på den högra längst ner ska det hänga byxor. De tomma hyllplanen får bli hem åt handväskor, hattar och annat smått och gott. Alltså det gäller ju fanemä att hålla snyggt nu i garderoben då vi inte ska ha några dörrar. Skulle inte förvåna mig om jag och Emil om ett år kommer fram till att vi får köpa dörrar till hela rummet för att vi inte kan hålla det snyggt hahah. 
1 kommentarer

Kommentarer

Drömmen! Gör mitt yttersta att inte dö av avund utan istället vända det och vara superglad för er! Ska bli så kul att så småningom se resultatet! :)

Svar: Dö inte!!! :D
Pernilla