Till toppen

Tips på julklapp till 1,5-åring

Här har jag samlat ihop lite av Jolies önskelista till julen. Hon har MÄNGDER med leksaker så jag har fått finurla lite. Men nu har jag kommit på en hel del klappar som hon både kommer att älska och som hon verkligen behöver. Tänkte att jag samlar ihop lite av det så att ni andra som har barn i samma kan få lite inspiration också.
 
 
1. Jolie älskar böcker. Att läsa på kvällarna är det mysigaste på hela dagen och jag märker dessutom hur mycket nya ord hon lär sig. OCH jag! Hur många här visste att det finns något som heter kelen? "Katten är kelen." Vi har redan flera Ingrid-böcker, men långt ifrån alla. Nu finns det dessutom Ingrid och Ivar-böcker som hon gillar minst lika mycket
 
2. Till sitt nya rum behöver hon två små storlar och ett litet barnbord. Att klättra är en av hennes nya passioner i livet just nu verkar det som. Upp ner, upp ner. Då är detta perfekt så att hon kan klättra upp på en egen stol när hon vill pyssla eller rita. Hittade så sjukt mycket fina stolar men de flesta kostade runt 1000-lappen. Men så hittade jag även Sundvik-serien från IKEA och de var mycket mer prisvänliga så de trillade in på önskelistan
 
3. Nattlampan "Luriga" från IKEA kan både lysa och lungt pulsera och passar utmärkt nu när det är så mörkt på kvällarna.
 
4. Ännu fler böcker. Jag fullkomligt älskar hur Alla tre-böckerna är skrivna. Sjukt roliga och dessa är super nu då de handlar om tre kids och vad som händer på deras förskola. Helt enkelt något som Jolie kan relatera till.
 
5. En lång grå sittpuff från Kids Concept. Man kan aldrig ha nog med förvaring! Dessutom ännu en grej Jolie kan klättra på.
 
6. Citatboken. Detta blir nog min egna julklapp till Jolie. Det är en bok där man kan fylla i alla knasiga citat som Jolie säger. Det blir en hel del sådana nu om man säger så.
 
7. Micki bultbräda. Blir hon förbannad på morsan så kan hon avreagera sig med att banka loss på denna. Jolie har redan klossarna, lära-gå-vagnen och plocklådan i serien pasell så denna matchar in med resten. 
 
8. Sedan sa den lilla economistan att hon också önskade sig pengar att sätta in på sina fonder. Så det fick jag också skriva med på önskelistan. Hon är inte dum den där Jolie!
0 kommentarer