Till toppen

Första våningen

Igår kom huset! Eller i alla fall halva. Från att i förrgår sitta och dingla med benen på en byggställning i höjd med andra våningen till att en undervåning är byggd. Knäppt!

Emil var med från början igår. Han såg när första väggen sattes och hur alla delar sattes ihop likt ett pussel för 5-åringarna. Byggarna var imponerade över hur enkelt allt bara passade ihop och att de inte någon gång behövde använda släggan för att banka ihop det. Tydligen behöver man det ibland. Precis som man inland behöver banka lite på pusselbitarna för att de ska gå ihop 😄


När jag kom förbi på lunchen såg det ut såhär. På 4 timmar hade de alltså satt upp alla väggar på undervåningen och bärande innerväggar. Det var så overkligt att se. Och ja, det är som alla säger. Huset kändes faktiskt större när väggarna var på plats. Fortfarande inte så stort som jag tänkt mig men stort. Nu är frågan om vi ska strunta i att ha en andra våning och köra nercabbat såhär. Det ger ju ändå ett luftigt intryck.


2 kommentarer

Kommentarer

Det här är så himla spännande!! 😍

Vad häftigt att se! Håller verkligen med om att det ser större ut nu också, enorm skillnad mot tidigare. Jag kan tänka mig att skillnaden är ännu större i verkligheten än på bild också :)

Svar: Haha ja men det stämmer. Det såg pluttigt ut på bild 🤗
Pernilla