Till toppen

Andra våningen

Åkte förbi huset idag på lunchen. Tänkte att byggarna och huset hade drunknat av regnet, men dom jobbade på! Dom sa att "Det var lite blött i förmiddags" och skrattade. Tur att vi har sådana grymma gubbar på plats som inte låter några liter vatten hindra dem.

Så vid 12:30 hade de fått på andra våningen och var i full gång med att sättafast takstolarna. Jag vet inte om jag är mer exhalterad över huset eller att få klättra runt på alla byggställningar tre våningar över marken. Vet inte varför men jag älskar höjder! I bilden ovan här ser ni rakt ner på vår andra våning. Närmast kameran är vårt sovrum. Bakom hörnet där byggubben står är toan och i hörnet längst bort är det Jolies sovrum. Klicka gärna in i kategorin Vårt husbygge och skrolla nedåt så hittar ni ritningarna över huset om ni inte sett dom.


Två timmar senare, när Emil var förbi, var alla takstolarna uppe och även de stora trekantiga fönstrutorna till vårt sovrum. Det är nästan 4 meter i tak på högsta punkten. På sista bilden här ser ni matsalen underst och vårt sovrum på våningen ovanför. På första skissen så hade vi tänkt att ha öppet ovanför matsalen hela vägen upp i nock och vårt sovrum på ett helt annat ställe. Men jag är så glad att vi ändrade! I originalritningen så låg allrummet där och det är jag också glad över att vi tagit bort. Åhhh vad spännande detta är! Längtar tills man kan gå in i huset på riktigt och se alla rummen.


1 kommentarer

Kommentarer

Vilket jäkla drömhus 😭😭😭 Och snabbt går det!!