Till toppen

Skottlossning

Inatt, när Emil inte var hemma, vaknade jag av ljudet av skottlossning. Helt snurrig av att bli väckt mitt i natten är det första jag tänker "bäst att stänga fönstret" som stod på glänt. Öhhh... hade personer med pistol velat komma in hade väl inte det gjort någon skillnad om jag stängt fönstret. Det lät precis som att det sköts snabba skott efter varandra. Men jag intalade mig själv att det bara var ungar med smällare och inte en galen man med k-pist.

Gick in och kollade så att allt var okej med Jolie. Hon sov som en gris som tur var trots att hennes fönster också stod på glänt. Jag stängde det och gick och la mig igen.
 
 

På morgonen berättade jag för Emil att jag hade vaknat inatt av att det lät som att någon sköt på utsidan. Det tog inte lång tid innan Emil hittade en nyhetsartikel som löd "Klockan 01:28 larmades polisen till Österängen i Jönköping då en person skjutit med vapen mot en hyresfastighet. När polisen anlände till platsen konstaterade de att det fanns skador på fastighetens dörr. Polisen vill inte gå ut med vilken typ av ammunition det har skjutits med." Det var alltså en riktig skottlossning jag hörde. Österängen är området bredvid vårat område. Så ljudet måste varit riktigt högt då jag hörde det så tydligt. Tänk att det finns vapen så nära ens egna hus. Läskigt!


För att bryta av lite från alla vapen så får ni kika på en bild från dagens brunch med Evelina. 🤗
 
0 kommentarer