Till toppen

Panik

 
Åhhh jag börjar få panik över klinker och kakel i huset. Alla val har gått relativt lätt men att välja detta är tydligen en omöjlighet. Det är liksom så permanent. Man kan ju ändra mycket annat, som kranar och knoppar. Men när klinker och kakel verkligen är på plats, ja då ändrar man inte. Dessutom är det nog första gången som jag och Emil tycker olika på en del saker. I stora badrummet så vill han ha marmorliknande på både väggar och golv. Medan jag tycker att det kommer se ut som en hamam så jag vill hellre ha marmor på väggarna och vitt golv istället. Svårt svårt svårt!
 
 
Detta ovan (25x50) funderar jag på om det hade varit snyggt att ha på väggen på vår lilla toa på nedervåningen. Men vad ska jag då ha som golv? Vitt? Grått? Imorgon ska jag på möte med Konradssons kakel och diskutera allt. Hoppas jag får lite klarhet i det hela. Bara det faktum att jag ska välja högblankt eller matta plattor gör mig förvirrad. När det kommer till inredning och husbygge i övrigt har jag vetat ganska snabbt hur jag vill ha det. Men detta gör mig verkligen osäker. Några tips på vägen? 
3 kommentarer

Kommentarer

Hej.
En tanke på vägen. Försök inte ha vitt golv i badrummet, du kommer att få anfall flera gånger om dagen över det du kommer att se... minsta lilla kommer att upptäckas av din blick. Vi har vitt klinker i vårt ena badrum (var där när vi köpte) och jag hatar det. Det andra badrummet har mörkgrått klinker och matta vita plattor på 60x40, jättesnyggt ihop. Fattar inte hur de tänkte men det är bara att gilla läget tills man vinner på lotto ;)

Kram fr Gbg

Hej! Jag tycker att ni ska ta det gråa kaklet på golvet och på en eller två väggar i lilla badrummet, och sen ta vita blanka plattor på resten av väggarna✨👌🏼

Hej! Lägg gärna ut bilder på undervåningen. Mvh Marcus