Till toppen

Babyshop.se

 
Hej hopp! Igår var vi hos babyshop.se för en fotografering. Tyvärr får jag inte visa några bilder innan kampanjen är live så ni får vänta lite till innan ni får se. Det var Jolie, Agnes, Hjalmar och en annan liten Joseph som agerade modeller. Dom var så himla duktiga och vi morsor stod och viftade och sjöng för att få alla barnen att se glada ut samtidigt. Tror dock mest vi såg ut som galningar för ungarna tittade på oss som om vi hade sniffat något olagligt så som vi höll på.
 
 
Alltså min älskade lilla skruttunge! Hur kan man tycka om någon så mycket som jag tycker om dig. Tänk hur många gånger du kommer irritera mig, göra mig galen, få mig att vilja gråta men ändå vara det bästa som har hänt mig någonsin!
 
 
Man vet att man är på en barnfotografering när det serveras russin, majskrokar, rån och banan haha! Var är champagnen och snittarna?
 
Hoppas ni alla i vilket fall har haft en fantastisk tisdag! Idag har jag jobbat och det blir roligare och roligare för varje gång jag är på jobbet. Imorgon ska jag även hänga där lite extra då vi ska ha säljutbildning. Det är inte bara roligt att vara på jobbet utan även att få komma hem och få testa en massa krämer. Nu sitter jag här med en mask från Dermalogica i ansiktet och känner hur åldern bara rinner av mig. Snart kan man tro att jag är 12!
1 kommentarer

Kommentarer

Kul och söta! :)

Svar: Tack bästa du!
Pernilla