Till toppen

Ätit såpa till kvällsmat

Vilken dag detta har varit! Jag var först på Ryhov för att gå på mitt första KBT/psykologmöte för att förhoppningsvis bota min tandläkarrädsla. Jag tokgrät vid två tillfällen under de 50 min vi höll på. Och då var jag alltså inte i närheten utav en tandläkarmottagning eller en tandläkare utan det var bara jag och psykologen. Jag hoppas verkligen att detta funkara och att jag om ett halvår kan vara mycket tryggare när jag går till tandläkaren. Cross your fingers! 
 
Sedan åkte jag för att hämta paket på posten (efter all Black Friday shopping). När jag berättade för killen bakom disken att jag skulle hämta ut sju paket sa han "Oj då! Ja detta kan ta lite tid för mig att hitta". 
 
 
Därefter så har jag spenderat eftermiddagen med att simmat runt på golvet och packat in alla paket som jag hämtade plus de som jag fått rakt ner i brevlådan. Jolie sitter med sina leksaker 1,5 meter framför mig när jag hör hur hon hostar till lite. Hon har lyckats få tag i såpbubbelflaskan som låg längst ner i hennes leksakslåda och sitter och suger på den. Panik! Jag tar snabbt från henne såpbubblorna och "smakar" lite jag också på korken. Och visst är det en massa gammal såpa utblandat med vatten och numera bebissläm på den. Försökte torka rent inne i munnen på henne med hennes lilla handduk. Sedan fick hon lite vatten och några skedar mat för att spä ut eventuell såpa som kan ha slunkit ner. Då locket var på var det ju inte några större mängde men man känner sin inte som världens bästa mamma precis. Lite skit rengöring rensar magen!
0 kommentarer