Till toppen

Tweenie

Hello fellow earth people! Hur fantastisk har inte denna söndag varit? Dagen inleddes med att fröken Evelina kom över på pannkaksfrukost. Vi gjorde amerikanska pannkakor med björnbär, banan, jordgubbar och nutella. Love! Sedan satt vi och babblade i 3 timmar om livets alla viktiga frågor. Som hur lyxigt det är att jag har köpt en handkräm till badrummet á la hotell style. 
 
 
Efter detta blev det premiärsolning på baksidan. Har signat upp mig på en 6 månaders prenumeration på Mama för att se om man kan lära sig något. Har inte kommit till reportaget "Så pratar du om sex med din tweenie" än men ser mycket fram emot detta. Första steget är väl att jag ska lära mig mamma-slang och undersöka vad "tweenie" är. Har inte goolat än. Någon som vet?
 
 
När jag sitter där i solen kommer jag på att min barnmorska sa att det oftast är de kvinnor som föder vår-barn som får mjölkstockning. För så fort första solstrålarna kommer fram så fläker Sveriges alla mammorna upp sig för suga åt sig D-vitamin som en tvättsvamp. Men vad man inte tänker på då är att det faktiskt fortfarande är lite kyligt ute och BAAAM så har man feber och mjölkstockning. Sen får man tydligen sitta där med en hårfön riktat mot de onda brösten och det känner jag inte för. Så som den modeguru jag är så knöt jag en halsduk lite sexigt runt mina boobies så att de kunde leka mumie medan jag bättrade på brännan. 
 
 
Sedan gick jag och min bättre hälft på en promenad, lagade middag och avslutade kvällen med ett bubbelbad. Helt klart en godkänd söndag.
0 kommentarer