Till toppen

Det löste sig

Idag när vi vaknade så var det helt vitt utanför fönstret. Man såg inte någonting. Har aldrig varit med om en sådan tät dimma förutom. Men som tur var klarnade det upp efter några timmar. Hade varit sjukt tråkigt annars att bara höra fyrverkerierna ikväll och inte se dem. 

Vi var haft en lite "skitig" situation här idag. Jolie blev plötsligt jätteledsen när hon skulle lägga en liten kabel. Efter mycket klämmande och gråtande så var jag tvungen att kolla efter och ser då att hon är tokförstoppad. Hon försökte och försökte men inget hände och lilla pluttan var så himla ledsen. Ganska snart kom Markus på den braiga iden att köpa laxerade. För att inte gå in på det närmare så kommer Jolie i världens alla tajta klänningar nu då hon väger minst 28 kg mindre. Det "löste" sig så att säga. 

Utöver detta lilla stoppet så har vi såklart även hunnit med att bada havet och hänga på stranden. Bajsbebisen nöjde sig med att bada i en kastrull på balkongen, hångla med Stefan (det är hennes sköldpadda) och spana ut från 9:e våningen.

0 kommentarer