Till toppen

Nu är badrummet klart!

Hej bärfisar! Jag har letat och letat men hittar ingen bra förebild på badrummet. Men jag hittade en från när vi hade rivit ner alla väggarna och plockat ut toan, handfat och duschkabinen. Så nu har jag försökt skissa lite nedan så att ni ändå ska kunna tänka er in i hur det såg ut.
 
 
 
Längst in på högersidan var det en toalett och mitt emot (där pallen är) var det ett handfat. Till denna toa fanns ingen dörr utan mellan de rosa väggarna på skissen så hängde det en gardin. Till vänster om verktygen som ligger på golvet i bilden stod det en enorm duschkabin som tog upp hela den ytan.
 
 
Men så nu är vi äntligen finito! Här ser nu då nya väggen som vi satte upp (vi har inte fått dit sista golvlisten än). I badrummer så har vi vitt högblankt kakel på väggarna och klinkergolvet är helsvart skiffer. Åhhh jag vet inte riktigt vad jag älskar mest i badrummet; det nya handfatet med den coola kranen, duschen som är som ett vattenfall, spegeln som har inbyggda lampor i sig eller det faktum att det nu finns en dörr :D  
 
 
Nu gillar jag ju vårt lilla badrum bättre än det stora! Får la flytta in hit så kan jag och Emil ha varsitt.
1 kommentarer