Till toppen

Bröllop - Förberedelserna

Jag kom på att jag ännu inte visat er några bilder egentligen från mitt bröllop. Det var ju en hel del som hände under dagen så vi får nog ta det i flera omgångar så ni slipper läsa en novell :) 
 
♥ ♥ 
 
Kvällen innan hade alla 6 brudtärnorna (& Hanna Kero) kommit hem till mig. Vi tittade på skräckfilm och övade inför morgondagens hemliga dans battle som skulle visas upp. Det var fnittrigt och uppblåsbara madrasser över hela huset, men man kunde ändå känna av nervositeten som låg i luften. Jag var faktiskt ganska lugn. Jag satt liksom och väntade på att chocken skulle slå mig som en käftsmäll men den kom aldrig riktig. Jag hade nämligen fullt upp med att gå igenom i huvudet att allt var enligt planerna och öva in löftet som jag skulle säga till Emil vid cermonin. Då vi alltid ska vara så himla speciella så valde vi såklart att skriva våra egna löften istället för att bara härma prästen :) 
 
Sara med champange för att lugna nerverna.

Klockan ringde 07:00 och alla var pigga och redo för den stora dagen. Vi tog våra bilar och åkte 300 meter (man får vara slapp på sin bröllopsdag) till salongen. Vi var helt själva i salongen och medan jag blev piffad av en frisör så fixade resten av tjejerna sig själva. Jag hade sett till så att frisören hade handlat med sig frukost och champange tlll oss så att mina finaste brudtärnor fick något i magen. Själv var jag inte alls hungrig. 2 glas champagne kunde jag däremot få i mig.   
 
Elin rockar loss i frisörstolen
 
Stämningen i salongen växlade från gapskratt och fnitter till koncentrerad tystnad där det enda som hördes var radion i bakgrunden. Det var så himla overkligt alltihopa. Innan min möhippa så kände inte dessa tjejer varandra över huvud taget. Men just då kändes det som vi alla hade varit bästa vänner från förskolan! 
 
Håret var nog det enda jag inte blev nöjd med på hela bröllopsdagen :(
Jag ville ha mycket volym och hollywood lockar, men jag tycker inte riktigt att jag fick det. 
Det blev helt okej, men som sagt inte så som jag hade tänkt mig.

När vi väl var klara så. Begav vi oss hemmåt igen där min kompis Sanna väntade för att fixa sminket på mig. De andra flickorna hade fått varsin uppgift av mig så att vi verkligen skulle få med oss allt. Någon skulle lägga ut ett lakan i bilen så att jag inte satte mig på något kladdigt, medan någon annan hade hand om att göra mackor som vi kunde ha med oss om någon blev hungrig. Jag flöt mest med och njöt varje sekund. Shit idag är det verkligen MIN stora dag! När ansiktet var på så var det dags att få på sig klänningen. Jag var fullt fokuserad på att hålla andan så att jag kunde klämma ner mig själv i klänningen, men jag såg på Elins min att hon nog tyckte att min bröllopsklänning var godkänd ;) Alternativt såg hon något läskigt på golvet bakom mig.

 
Vi var klara precis enligt schemat så nu hoppade alla powerpuff pinglorna in i racerbilarna och körde mot stranden, för nu skulle det fotograferas ♥

... fortsättning följer.
 
1 kommentarer