Till toppen

Julia Roberts

Ibland kan jag babbla alldeles för mycket. Idag på passet till exempel skulle jag gå igenom box-slagen.
– Först kör vi jabbar innan vi går över och gör hookers!! skriker jag glatt.
EEHHHHH... eller inte!!! Hooker är alltså det Julia Roberts var i Pretty Woman och dom rutinerna kör vi ICKE på mitt pass hahah. Vi hade iofs ett pass innan på gymmet som hette Aerobic Striptease och där körde vi mer dom rutinerna. Men som sagt, på piloxingpass hör inte hookers hemma.. om dom inte är där för att bygga muskler och träna kondition dvs.


Åh jag är så glad att jag träffade Elin "Nevnarien". Har alltid kul med henne! Hon har ju även börjat gå på mina hooker-pass nu också vilket är kul! Jag och Elin träffades förra sommaren då hon fotade solbrillor för Sunny days. Jag skuttade runt och lekte modell och på något sätt kom vi på att vi två skulle bli gym-buddies :) På Lördag är det dags för Sunny Days-fotografering igen där jag ska vara modell. Jag älskar solbrillor. Man kan inte ha för många.


Så när tänker ni andra som läser detta komma på mina pass huh huh huh!!!??
5 kommentarer

Kommentarer

HAHAHAHAHA Där är ju vi!! Ja nog blev vi mer än bara gym-buddies, du. Och det är jag också otroligt glad över! Du är en pärla! :)

Sv: Tack så mycket! Fin blogg du har :) hade gärna kommit å gymmat med er dok lite långt att åka för ett gym pass hehe får läsa här istället om hur det går för er :)

Ville bara kika in och önska dig en trevlig helg nu såhär innan fredag ♥

hej! Var gärna med och svara på "dagens fråga" i min blogg, kram! :)

Hehe snyggt:D