Till toppen

Börjar få åldersnoja!

Denna veckan har fyra olika killar flörtat med mig. Och när jag säger flörta menar jag den där nicken och det där självsäkra leende som i killarnas huvud låter "tja babe!". Varenda gång det händer, hahah låter som jag jämt har killar efter mig men det händer typ aldrig numera, med då i alla fall så reagerar jag alltid på två sätt.


1. Först blir jag irriterad och ignorerar dom fullständigt. Va fasen tror dom? Att jag ska hoppa upp och sätta mig i knät hos dom och fråga om vi ska göra kärleksbarn ihop?


2. Men tre sekunder senare blir jag riktigt glad och tänker, Shit... den här gamla kärringen still got it.


Man borde ta ett leende (även kanske lite creepy leenden) som en komplimang. När jag kom svettig och risig från gymmet idag var det en kille som nickade mot mig. Jag kanske borde vänt mig och skrikit tack! Under hela bilfärden hem kände jag ju mig som en snygg, purfärsk 20 åring =) Som tur har jag ju min fina Emil här hemma som alltid får mig att känna mig som en prinsessa... men ibland kan man behöva någon läskig desperat kille som slänger iväg en nick för att man ska känna sig lite extra het.Do this old fart still got it?
3 kommentarer