Till toppen

Korta kjolar och kort hår

Alla tycker väl om att ha korta kjolar och shorts på sommaren. Men de dom flesta inte tänker på är hur könt det är med kort hår. man slipper svetten som lägger sig i nacken  plus att det är riktigt frächt! Eller vad tycker ni?


Här är några bilder på kändisar och deras kalufser gjorde dom ett bra eller dåligt klipp. jag säger tummen upp och speciellt för Rihanna

Vickan långtvickan

Victoria Var ju tvungen att klippa av sig håret påfrund av alla hårförlängningar med mera som hade förstört hennes hår så att klippa av allt var kanske inte planerat men jag tycker hon passar bättre i kort. Men hon är förstås snygg i det långa också.
Nelly långtNelly krull
Nelly har också gjort det vågade klippet och blev därmed lite mindre bohem och lite mer 2000-tal
I hennes första musikvideor bla im like a bird har hon uppsatt hår och ser lite bohem-björk-indisk ut vilket inte passar henne lika bra som denna roliga men ändå söta look! SÄTT INTE UPP HÅRET i någon knut, det är finast när det hänger Nelly!


Rihanna långt

Rihanna är en av de vackraste brudarna i världen tänk om man såg ut som henne!?

Söta Rihanna = Långt lockigt hår

Sexiga Rihanna = Kort rakt hår 
Chica Rihanna = kort lockigt hår
Rihanna kortrihanna krull


FRÅGAN ÄR DÅ VÅGAR MAN KLIPPA HÅRET SÅ KORT?!
det tar ju ett tag innan det växer ut igen. Men om man absolut ångrar sig eller tröttnar så finns det ju hårförlängning (ps. hitta en färg som passar dig perfekt för vad är inte fulare än brudar som har fel färg på löshåret... yuck!)

tänkte passa på att lägga upp hennes (lite utjötade) låt Umbrella där hennes korta kaluffs finns med0 kommentarer