Till toppen

Kisstema

Hey peeps! Jag inser att det är viktigt att hålla igång kisstemat som jag började på för två inlägg sdan så idag blir det toasnack igen. Fast denna gången tänkte jag kort berätta att jag äntligen är klar med piffandet av vår lilla toalett. Det är nu det första rummet som på riktigt är helt klart i hela huset. Vi har bara bott här nu sedan december och det är bara toaletten som är helt färdig! 😄
 
 Barnet på bilden har inget med gästtoan att göra
 
Jag ska försöka slänga upp lite före-efter bilder så snart jag kan. För visst vill ni se hur det ser ut där vi sitter och kissar här hemma? De övriga rummen som jag jobbar på parallellt nu är även mitt kontor och min walk in closet. I det sistnämnda är det något som saknas men jag vet inte vad. Så här kommer jag att behöva er expertis.
3 kommentarer

Nu är det officiellt!

Jag är så sjuk stolt över Emil och så otroligt glad över att det äntligen är officiellt. Det känns som att jag har varit nära på att spricka de senaste dagarna i väntan på att få berätta. Men nu får jag äntligen berätta. Min man, aka snyggaste-mannen-i-världen, kommer att ta över som VD för Framtiden. Wohoo! 
 
 
Tänk att denna lilla pojkspolingen bara är 34 år och inom kort kan titulera sig som VD. Det är riktigt imponerande! Jag har 3 år på mig innan jag blir 34 så nu får jag snabba på om jag ska bli VD jag med haha. Det kanske inte kommer bli över ett lika häftigt företag som Framtiden men det kan gå. Dessutom är det ju faktiskt jag som är chef hemma, så man kan ju säga att jag är VD över nya VD:n. Betyder det att jag är häftigare än Emil?
 
I vilket fall. Grattis världens bästa du! Jag står bakom dig i allt du gör och tar dig an. Du är min idol min älskade Emil. We make the best team.
0 kommentarer