Till toppen

Fladdrande kinder

Gaddäm! 
Ni som har följt mig ett tag på bloggen vet att jag HATAR att springa. Men jag har ju lovat mig själv i år att jag ska få tillbaka både träningsslusten och konditionen så i lördags var det dags att dra på sig löparskorna. Jag åkte iväg till Cardio Club som jag numera tränar på och körde intervallträning på bandet i 41 minuter! Ja, det är viktigt att säga 41 minuter och inte ca 40 för den där sista minuten var förjävlig. Alltså jag kunde känna hur kinderna skumpade upp och ner när jag sprang haha. Är det normalt. Eller behöver jag börja lyfta lite vikter med kinderna för att de också ska bli muskliga och darrfria?
 
 
Så röd i facet som jag är till vänster var jag säkert en timma efter att jag klivit av bandet. Ni ser ju att till och med ansiktet ogillar att löpträna. Bilden till höger representerar en mycket gladare tjej som ska möla i sig tacos. Kalorier ut, kalorier in. Det får inte bli punktering på bilringarna som min far en gång i tiden sa.
0 kommentarer

Barstolar till köksön

Alltså hur lycklig blir man inte av att göra fynd? Jag tvingade in Emil på Jysk då jag har sett på deras Instagram att de faktiskt har rätt fina grejer. Inne i butiken ser vi direkt en barstol vi gillar och testar. Vi har kikat runt lite efter en stol som Jolie kan sitta bekvämt på utan att ramla av. Så kravet var ryggstöd, skön sittyta, fotstöd och att den var höj och sänkbar. Och helt plötsligt hittade vi den perfekta stolen där inne på Jysk! 

(null)

(null)

(null)

Dessutom ser vi att de har en kampanj just då så istället för 900 kr per stol så betalade vi 500. WIIIIIN!!!!


1 kommentarer