Till toppen

Fantastiska härliga måndag... eller?

Alltså min seanste vecka. Den har varit helt bananas så jag kände igår att näe, imorogon är det måndag och då fanemä ska jag ta tag i mitt liv.
 
 
Och hur blev det då? Jo, efter att ha kommit hem från jobbet ställer jag (med en gnällig unge hängandes på benet)  och gör mat till mig och Jolie OCH även till morgondagens matlåda. Sen kommer jag, mitt i middagen, på att jag hade tid att fixa naglarna hos Ella om exat 60 sekunder. Fan! Så jag kastade in Jolie i bilen och drog iväg till Ella och anländer en kvart för sent. Väl hos Ella bestämmer sig Jolie för att börja gråta varje gång jag stoppar in händerna i UV-lampanj. Vi försöker förklara att den inte är farlig och få henne att fokusera på leksakerna istället men hon sliter ur mina händer ur lampan.
 
När en trött bebis och mamma kommer hem sedan ser jag att Emil har slängt all min mat jag lagat till morgondagen som stod på spisen! GAAAAAAAAAAAHHH!! Tydligen trodde han att den var gammal. Så det var bara att rota igenom frysen, hitta på en ny rätt och ställa sig och laga en helt ny matlåda. Borde jag gå och lägga mig istället och hoppas på en bättre tisdag istället? 
 
Någon annan som har haft en fantastisk måndag idag? I need some sad stories! :D
 
1 kommentarer

Kommentarer

Min måndag startade 04.20 av att lillkillen vaknade o VÄGRADE somna om. 🙈🙈🙈 tröttmössa deluxe!