Till toppen

Det har blivit fel

Hello fladderstjärtar. Idag var jag och besökte huset. Åh jäklar vad det har hänt grejer! För första gången blev jag riktigt pirrig när jag gick runt i huset. För nu börjar det verkligen se ut som ett hem och inte tomma trälokaler. Får dela upp inlägget så ni får se allt bit för bit.
 
Den första förändringen jag möttes av var ytterdörrarna som nu var på plats. De är grå på utsidan, i samma nyans som taket, och vita på insidan. På insidan i hallen höll plattsättaren på att lägga det sista klinkergolvet i hallen. Vi har samma i både hallen och i tvättstugan då vi gillade det så mycket. På bilderna är de väldigt smutsiga men det är lite betongkänsla på dem som ni ser.
 
 
Sen kommer vi till tvättstugan. I det tomma utrymmet till vänster ska tvättmaskinen och torktumlaren stå. I grundskissen från Ballingslöv så stod dom på varandra, men jag designade om allt så att de de båda skulle komma i en bättre arbetshöjd. Kom på nu att jag glömde kika i lådan som är under sticksågen. Där ska ju den utfällbara strykbrädan ploppa upp. Är så nyfken på att se den live!
 
 
Älskar hur fina detaljerna är på allt som ni ser här nedan. Bänkskivan är i samma nivå som diskhon och alla lådorna har glasskivor som kanter vilket känns ÜBER-lyxigt. Dock så insåg jag nu att det är ett fel med alla dessa bilder. Det är ju fel bänkskiva! Detta är bänkskivan vi först valde. Men sedan snurrade jag in på en annan bänkskiva och ändrade till den istället. Men tydligen har det blivit något fel hos Ballingslöv så de har skickat det gamla valet. Kan inte bestämma mig om jag ska be dem byta eller om jag faktiskt gillar bänkskivan som den är. Ångest!
 

1 kommentarer

Kommentarer

Vad är det för kakel? :)

Svar: Hej! 3859 Nexos grå är det som vi har på golvet. Plattorna är 30x60 cm :D
Pernilla