Till toppen

Trappan är på plats

Åh jag är så jäkla nervös nu inför flytten. Hur kommer det bli? Hur kommer det kännas? Hur många miljoner fel kommer jag hitta och önska att vi hade gjort på ett annat sätt? Det är ju jag som typ ritat huset så är det något som är skitkasst så är det mitt fel. 
 
 
Vi åkte hela familjen för att kika på huset igår, men lyckades missa byggarna så det var ingen där. Och då det är en byggplats så har vi ingen nyckel in. Men när vi kikade in genom dörren så såg vi att de hade hunnit sätta upp halva trappan. Den fula byggtrappan är äntligen borta och det sista stora projektet (utöver att färdigställa köket är klart. På bilden ser ni även att byggarnas lunchrum med tillhörande brassestolar har flyttat ut från vårt sovrum och ner i matsalen haha. Har verkligen ingen tid att åka och kika förrän på fredag och jag håller på att dö av nyfikenhet!
 
PS! Trivselhus har döpt om denna husmodellen från C:024 till Villa Mörtnäs... MÖRTNÄS HAHAHAHAHAHA
0 kommentarer

Nu kan jag inte hålla mig!

Åhh vad jag har gått och spara mina kronor till flytten. Ingen inredning ska shoppas förräns vi har flyttat in och vi då vet vad vi behöver är min tanke. Har velat handla inredning så himla länge men verkligen försökt hålla mig. Sist jag köpte något till huset var en liten minivas i somras för 150 kr. Sen har jag varit riktigt duktig på att hålla i pengarna.  
 
 
Men nu är äntligen mitt älskade Black Friday här och har startat i flera olika butiker. I måndags hittade jag denna hylla på Jollyrooms måndagsrea till ett riktigt kalaspris. Och då jag kunde inte stå emot längre! Så det blev två likadana hyllor. Men då de var på rea kan man ju säga att jag har sparat pengar... eller hur?
En ska hänga i Jolies rum och en ska hänga i vårt. 
0 kommentarer

Walk in Closet är beställd

Alla 10 garderober till vår walk in closet är nu beställda. Har suttit i två timmar och skissat på hur man bäst sätter ihop den ultimata garderoben. Det är ju kalassvårt att sitta här bakom en skärm och gissa hur många lådor som är det perfekta antalet. Eller hur många meter klädstång man behöver för att allt ska få plats. Har sprungit som en iller fram och tillbaka till sovrummet för att mäta garderoben vi har i dag. Vet du själv om hur många cm klänningar du har? 
Som ni ser på skissen ovan så har vi varsin del av garderoben. Totalt får Emil 4,5 meter garderob och jag 4 meter. Bordet som är inritat på skissen är där för att symbolisera vart mitt sminkbord ska stå om ni undrar haha.
 
Men på den långa väggen till vänster har jag 3 stommar som ni kan se på skissen nedan. Här tänker jag att det ska hänga skjortor och kavajer och även långklänningar längst ut till höger. På de öppna hyllplanen ska jag ha skor. Ni ser även glasskivor och två utdragbara hyllplan där jag tänker ha halsband, klockor, bälten och annat smått och gott som är fint att titta på. Funderar på om jag ska ha några filtlådor längst upp på hyllorna där man kan slänga i saker man inte använder så ofta. Eller vad skulle ni ha allra längst upp? Tänk på att jag är 166,5 cm och garderoberna är 236 cm hög så det kan ju knappas vara BH:arna man väljer att ha där =) 
 
 
På den kortare väggen har jag två stommar. På den vänstra tänker jag hänga upp kjolar och på den högra längst ner ska det hänga byxor. De tomma hyllplanen får bli hem åt handväskor, hattar och annat smått och gott. Alltså det gäller ju fanemä att hålla snyggt nu i garderoben då vi inte ska ha några dörrar. Skulle inte förvåna mig om jag och Emil om ett år kommer fram till att vi får köpa dörrar till hela rummet för att vi inte kan hålla det snyggt hahah. 
1 kommentarer