Till toppen

Spaanläggning för underkläder

Här är en skiss på vår tvättstuga och groventré. Det ska bli riktigt gött att få upp både tvättmaskinen och torktummlaren från golvet. I originalritningen stod torktumlaren på tvättmaskinen, men vi valde att sätta dem på två lådor istället för att vi ska slippa hålla på och böja oss lika mycket. En annan sak som jag är riktigt nöjd över är att vi kommer ha en utdragbar strykbräda i lådan som ni ser till höger om handfatet. Då slipper vi hålla på att bära runt på en stor och otymplig strykbräda varje gång vi ska stryka. Nu är det bara att dra ut lådan. Här kan ni se en bild på hur det ser ut. Okej man kanske inte kan stå framför TV:n och stryka men då får man väl ta med sig paddan in i tvättstugan haha.
 
 
Men nu har jag en fråga. Vi har idag valt gråa luckor och en mörk mönstrad bänkskiva. Men efter att ha googlat runt lite så börjar jag fundera på om man inte ska ha en ljus bänkskiva istället för att rummet inte ska bli lika mörkt. Väggarna ska vara vita och varken klinkergolvet eller kaklet vid handfatet är bestämt ännu utan detta är bara en skiss som Ballingslöv tagit fram. Men troligtvis blir det grått eller mörkare klinker då detta som sagt även är en groventré där smutsiga stövlar och barnvagnar komme rullas in.
 
 
Skissen ovan har jag bara klippt in en ljusare bänkskiva i Photoshop. Så bilden är inte lika snyggt gjord som när Ballingslöv gjorde ritningen på översta bilden. Men ni ser ändå hur jag menar :) Nedan ser ni även en annan inspirationsbild med just en ljusbänkskiva mot det grå som jag blev lite inspirerad av. Vilken färg på bänkskivan hade ni valt? En mörk eller en ljus?
 
5 kommentarer

Kommentarer

Jag hade valt ljus. Damm syns mindre och jag tycker det kanske blir liiite mörkt med svart/mörk bänkskiva. Så snyggt det kommer blir 👏🏼🙌🏼💕

Svar: Damm... finns sådant i nya hus också?? Tänkte att smuts och sånt bara fanns i gamla hus :D Smart tänkt!
Pernilla

Jag är inte duktig på sånt här men jag tänkte spontant att på din inspirationsbild är även golvet ljust i samma nyans som bänkskivan. Kanske blir konstigt med mörkt golv, gråa luckor och ännu en färg till på bånkskivorna? Jag hade nog försökt matcha golvet isåfall! Kanske hellre ha luckorna ljusare? 😊 Grymt kul med ett helt eget hus btw, jag älskar dom här inläggen :)

Svar: Kul att höra. Ni kommer garanterat bombaderas med inredning och husbekymmer :D Ja ett ljus golv hade varit snyggast men då det är groventré så blir det nog inte så praktiskt tyvärr. Eller så låser jag bara dörren så ingen få komma in med smutsiga skor där :D
Pernilla

Ljus! Så väggarna möts, så fint på inspobilden!

Svar: Du ska få komma och hjälpa mig att tvätta där så det är viktigt med din åsikt :D
Pernilla

Ljuuuus!! 😍

Svar: Näääär kommer nästa blogginlägg från dig då fröken?? :D
Pernilla

Helt klart den mörka!
Sjukt avis på din tvättstuga! 😍

Svar: Du kan få komma över och tvätta åt mig om du vill :D hahah
Pernilla