Till toppen

39,5 graders feber

Vilka dagar vi har haft. Första 6 dagarna har gått och Jolie har haft 39,5 graders feber 4 av dem. Stackars lille plutt. Vi ringde in en läkare till hotellrummet som väldigt snabbt sa att hon hade en infektion i halsen så det blev penicillin och hostmedicin i 7 dagar. 

Vi är så lyckligt lottade att ha en superbebis. Trots hög feber så gör hon sitt bästa för att vara glad. Bästaste lilla korv!


Appropå att må bra så är inte min kropp där jag vill ha den. Jag är trött och musklerna har helt sinat. Så i morse, medan Emil och Jolie låg och sov begav jag mig ut för att springa. Man kan säga att en hink med jordnötter hade sprungit förbi mig vilken dag som helst. Jag blev helt färdig och tungt som fan var det. Måste sett roligt ut när jag kom halvjoggandes och väste som att jag höll på att dö.

0 kommentarer

På väg

Nu har semestern börjat! Vi är på Landvetter och väntar på vårt 2 timmar försenade plan. Så vi hänger i loungen och Jolie leker på en matta. 

Hur var er midsommar? Vi hade strålande sol och säkert 25 grader på förmiddagen. Lagom till 10:e varvet runt midsommarstången började det dock regna, som vanligt. Men vad vore en svensk midsommar utan regn? Att sitta inne och äta jordgubbar och höra hur regnet smattrar på utsidan gör inget när man i alla fall fick halva dagen med superväder. 


Bild 1. Jag dricker sangria medan Emils syster binder kransar. 

Bild 2. Jolie med sin stora kärlek i livet. Bröd! 
Bild 3. Testar på hur livet som vegetarian skulle vara. Inte helt fantastiskt kom hon fram till. 

0 kommentarer

Skottlossning

Inatt, när Emil inte var hemma, vaknade jag av ljudet av skottlossning. Helt snurrig av att bli väckt mitt i natten är det första jag tänker "bäst att stänga fönstret" som stod på glänt. Öhhh... hade personer med pistol velat komma in hade väl inte det gjort någon skillnad om jag stängt fönstret. Det lät precis som att det sköts snabba skott efter varandra. Men jag intalade mig själv att det bara var ungar med smällare och inte en galen man med k-pist.

Gick in och kollade så att allt var okej med Jolie. Hon sov som en gris som tur var trots att hennes fönster också stod på glänt. Jag stängde det och gick och la mig igen.
 
 

På morgonen berättade jag för Emil att jag hade vaknat inatt av att det lät som att någon sköt på utsidan. Det tog inte lång tid innan Emil hittade en nyhetsartikel som löd "Klockan 01:28 larmades polisen till Österängen i Jönköping då en person skjutit med vapen mot en hyresfastighet. När polisen anlände till platsen konstaterade de att det fanns skador på fastighetens dörr. Polisen vill inte gå ut med vilken typ av ammunition det har skjutits med." Det var alltså en riktig skottlossning jag hörde. Österängen är området bredvid vårat område. Så ljudet måste varit riktigt högt då jag hörde det så tydligt. Tänk att det finns vapen så nära ens egna hus. Läskigt!


För att bryta av lite från alla vapen så får ni kika på en bild från dagens brunch med Evelina. 🤗
 
0 kommentarer