Till toppen

Föräldrafritt

Idag har jag varit och jobbat för andra tisdagen i rad. Lika kul denna dag som första, om inte roligare. Det finns så mycket spännande och utmanande projekt jag kan sätta tänderna i. Dessutom är jag så fylld med energi när jag kommer hem så Jolie har fullt upp med både en pappa och mamma som tokbusar med henne. Åh vad jag älskar den söta lilla korven!

Medan jag jobbade fick Jolie hänga med sin farmor och farfar, precis som förra tisdagen. Det är en fantastisk möjlighet för dem att bygga ett band mellan varandra och det är inte alla barn som har så bra kontakt med sina mor- och farföräldrar så jag är så glad att båda våra föräldrar är så nära oss. Önskar dock att vi bodde närmare Göteborg så att även mina föräldrar skulle kunna få träffa henne oftare. Men som tur är så är inte Götet sååå långt bort så vi kan åka och leka med dom över en helg. Appropå att bli passad av Emils föräldrar så tror jag även att det är roligt för Jolie att komma från hemmet lite och träffa några andra än att bara hänga med morsan dag ut och dag in.

0 kommentarer

Strump-fail

Planen var att jag skulle bli en sådan mamma som alltid matchade ihop barnkläderna så att det såg så där fantastiskt genomtänkt ut. Mission failed. PS! Sekunden efter sista bilden togs lyckades den lilla tummen trycka igång dammsugaren. #wrrrooom #rädd #vilåterpappastädahedanefter
 
 
0 kommentarer

En blåtira

Well hello there people! Hoppas att ni har haft en fantastisk helg hitintills. Jag inledde dagen med att göda mina enorma biceps och triceps på gymmet. Så skönt att få komma dit och lyssna på partylistan (även min träningslista) på högsta volym och känna sig starkast i världen. Nu är jag ju inte riktigt som Pippi men däremot märker man att armarna har blivit uthålligare när man går runt och bär på en liten och söt 8-9 kg klump här hemma.
 
 
För att inte musklerna ska växa allt för fort så kompenserade jag det genom att käka weinerbröd på vår playdate med Rebecca och hennes Alvin i eftermiddags. Gott!! By the way. Är så glad fortfarande för min lilla gympapåse från Adidas. Den är i så gosigt material och det tar en tillbaka till lågstadietiden när man gick till gympan. Lyckan var ju när vi fick leka hela havet stormar. Sådana tider! Första gången jag skulle testa att göra en volt var just på gympan i lågstadiet. Min vän som var superhäftig för att hon kunde göra snygga volter sa "Dra upp knäna så högt du kan när du är i luften så att du blir som en boll". Sagt och gjort! Jag tog sats, hoppade och i luften drog jag upp knäna så högt att jag nockade mig själv i ögat. Volten misslyckades och jag fick en rejäl blåtira. Dessutom kände jag mig inte jättehäftig. Jag har faktiskt inte testat att göra en volt efter den dagen. Inte ens ner i vattnet. Idag är jag istället supertuff för att jag håller rekordet, bland alla mina vänner, att jag är den som lyckats äta flest tacos under en sittning. 7 tacos med hårda skal och 2 nachos tror jag det var. Det är rätt häftigt det med! BAAAM!
0 kommentarer