Till toppen

Nattliga bekymmer

Hej gott folk! Hoppas att ni har haft en grym måndag! Våran har varit väldigt spännande minst sagt. Idag har jag och Jolie nämligen hängt hos Babyshop.se! Får berätta mer imorgon för jag är dödstrött och måste sova så mycket jag bara kan. Jolie sover jättedåligt nu på nätterna för hon har 2 nya tänder på väg ut. Det har hållt på några dagar nu så nu måste det snart vara över. Hoppas jag!


Jo sen har jag en fråga till alla er morsor där ute. Hur gör ni när era barn vill sova på mage? De senaste 3 dagarna så snurrar Jolie runt och lägger sig på mage. Det spelar ingen roll hur mycket jag rullar tillbaka henne. Jag blir så sjukt orolig att hon inte ska kunna andas när hon lägger ansiktet rakt ner i madrassen. Jag har tagit bort kudden då jag läste det någonstans men är det något mer man kan göra? Hur tänker ni? 

 

3 kommentarer

Kommentarer

Vad jag förstått ska det vara "lugnt" då de själva vänder sig. Kan hon vända sig till rygg själv igen också?
Edwin sover ofta på mage o han byter position själv så spelar ju ingen roll hur jag lägger honom 🙈 (Så har det varit sen flera månader tillbaka)

Svar: Skönt att höra. Ja man kan ju inte sitta uppe och flippa runt dom med en stekspade hela natten liksom :D
Pernilla

(Men jag har haft andningslarm i sängen tills han började resa på sig... så jag har väl fuskat lite med mina nerver för att kunna slappna av lite mer).

Min kille har sovit på mage i några månader nu 🙈 Var också jättenervös i början, men det ska vara lugnt sålänge de kan vända runt själva 😊
Sen har jag andningslarm, så jag förlitar mig (kanske lite väl mycket) på det.

Svar: Får intala mig själv att allt är lugnt och att hon fixar magsovandet. Det är ju bara det att man blir pumpad med info om hur viktigt det är att de sover på rygg haha :D
Pernilla