Till toppen

Lunch för en

Lördagsmys! Snart ska vi lägga avkomman för att sova och så ska jag och Emil äta riktig finmiddag. Oxfilé, sötpotatis, bea och sallad. Och om inte det vore nog så ska vi slå till med räktoast till förrätt. Mums! Det väger upp för mina mickrade köttbullar jag åt till lunch idag. Alltså det finns ju inget tråkigare än att laga lunch till sig själv. Hade gorbys varit aningen nyttigare så hade jag nog kunnat överleva på det. Kommer ihåg när man kom hem från skolan när man var liten och slängde i sig en miljard gorbys i väntan på att föräldrarna skulle komma hem. Tänk va lätt livet var då haha!
 
Från Dubai - Min näsa är lika röd som denna klänningen just nu
 
Ikväll är det ju dessutom Melodifestivalen. Tittar ni? Alltså sen de började med alla dessa deltävlingar så har jag inte någon koll längre på vilka som är med. Det får liksom bli en överraskning när man sitter och tittar. Innan, när det bara var EN melodifestival, så hade man ju stenkoll på alla som skulle uppträda. 
1 kommentarer

Kommentarer

Heeeej! Har två frågor, var har du köpt den röda klänningen och var gör du dina fransar? 😁

Svar: Hejsan Jessica! Den röda klänningen köpte jag på Nelly för säkert 4 år sedan. Den var trasig när jag fick hem den så fick inleda med att sy för hand vilket kändes lite kasst. Men utöver det är den jätteskön. Mina fransar gjorde jag innan på 5 sinnen. Men hon som gjorde dom var tyvärr tvungen att sluta. Så nu har jag precis börjat gå hos en gammal klasskamrat som är under utbildning som heter Beyond Lashes på Instagram. Annars har vi också en väldigt duktig fransstylist på Hudoteket. Du kan boka på hudoteket.se
Pernilla