Till toppen

Heja Frölunda!

Första riktiga dagen på jobbet idag. Nu är jag officiellt inte mammaledig längre utan en hårt arbetande kvinna. Kändes superbra att kunna lägga full fokus på att gräva ner mig i nya jobbet och samtidigt vet att Emil och Jolie hängde tillsammans. Imorse la Emil över Jolie i vår säng. Halvt sovandes kunde jag höra hennes små andetag komma närmare och närmare. När jag vände mig om så sken hon upp och la sig sedan precis vid mitt ansikte. Jag låg och kliade henne i håret i några minuter och poff så hade hon somnat om. Hon brukar aldrig somna om när hon väl har vaknat. Men det gjorde inget att klockan bara var 06:00 för jag kunde ligga och snusa på hennes hår en bra stund innan jag behövde gå upp. 
 
 
Kolla vilken snygg tröja Jolie fick i födelsedagspresent! Emil och hans familj är ju HV71-fan till 100% och Emil sitter ju även med i deras styrelse. Så det var så sjukt roligt att lägga ut en film på Jolie i denna tröja där jag konstaterade att hon numera är Frölunda-fan. Vet inte om ni kan se filmen på min Facebooksida men det var längesedan jag kände en sådan glädje när jag taggade Emil i filmen när hans dotter bär en Frölundatröja. 
 
Kolla vilken gullig bild på min mamma och Jolie 
1 kommentarer

Kommentarer

Nämen åh, vilken sötnos! Måste också köpa en matchtröja till min soon to be 1-åring. Så gullig, men vart beställde ni ifrån? Vi måste såklart ha en HV-tröja dock😉.
Tack för en inspirerande blogg.