Till toppen

Grattis Jolie

Och grattis till mig själv. Exakt just nu hade Jolie varit ute i 2 timmar och jag låg lycklig över att allt ÄNTLIGEN var över. Graviditet, förlossning, kontroller, ja allt. Jag hade ju en väldigt bra graviditet och förlossning men det var ändå inte lätt. Bra jobbat Pernilla!! 
 
Idag fick Jolie rosa prinsesstårta till frukost. Hej sockerchock! Dessutom har vi övat på att blåsa i en månad med henne nu. Emil hade köpt ett så himla gulligt ljus till henne som även var spelade. Man tände ljuset längst upp i mitten och någon sekund senare öppnade sig blomman och så förflyttades elden till alla ljusen ute på blombladen. Jolie diggade både elden och musiken. Hon satt och jammade till den pipiga happy birthday melodin som spelades. Sedan lyckades hon faktist blåsa ut alla ljusen, en åt gången. Tänk att man kan vara så himla stolt över någon för att hon blåser ut ljus haha. 
 
 
 
 
Sedan blev det paketöppning. Jag tänkte först att hon inte skulle få någon speciell present då hon får presenter titt som tätt av oss. Men tydligen hade hon charmat brallorna av sin far så Emil hade tagit en runda på Toys'R Us och inte kunnat hålla fingrarna i styr. Det blev en liten minigolfklubba i plast, en kanin som låter och skuttar (ej levande), en flytring som hon kan sitta i utan att falla igenom, en läragå-vagn och såpbubblor.
 
 
Därefter fick jag springa iväg till jobbet. Fick dock uppdateringar under hela dagen med allt Emil och Jolie hittade på. De var bland annat på Leos lekland och hon fick även uppleva sin första Happy Meal på McDonalds. Vore det inte nog så hade vi en mysig middag när jag kom hem från jobbet där vi alla tre åt oxfilé och ungspotatis. Jolie älskar nog kött mer än allt annat i världen hahah. Bortskämda lilla plutt.
 
Jag frågade Emil om kontot "skämma bort min fru" nu har tömts och flyttats till kontot "skämma bort min dotter" istället. Svaret blev "ja". Fan också!
1 kommentarer

Kommentarer

Grattis till sötaste lilla Jolie! Och heja dig Pernilla! Graviditet, förlossning, och för att du är en toppenmamma! Kram!