Till toppen

Blommor och bajsbad

Vilken fantastisk dag det var igår, förutom missödet på slutet. Vid 07:30 åkte jag till torget och köpte blommor. De hade 3 valfria små buketter för 100 kr så man själv kunde sätta ihop sin egna helgbukett precis som man ville. Då jag är überkass på vad blommor heter så kan jag inte säga mer än att en av buketterna var pijoner. =) Vad heter de gröna bladen som ni ser på bilden? (edit: De heter tydligen silver dollar eucalyptus)
 
 
Sedan när jag kom hem hittade Emil en gammal frukostcheck som gick ut samma dag. Snacka om tur! Så vi pallrade oss iväg till stora hotellet och käkade hotellfrukost. Av alla olika sortser saker jag langade fram till Jolie så var vitt bröd och skinka det bästa. 
 
Efter det begav vi oss till vårt nya hus och kikade. De har börjat bygga upp "mallen" runt huset som de ska använda för att fylla grunden. Exciting! Våra vänner som bygger bredvid oss ligger lite före. Det är så kul att se allt som händer hos dem. Deras väggar ska levereras imorgon så om bara några timmar kommer det stå ett riktigt hus där. 
 
 
Senare på kvällen la jag mig i ett bubbelbad. Så himla skönt. Efter ett tag så kommer Jolie och Emil in varpå Jolie pekar på vattnet. Jag sa att det var helt okej att Jolie kom i och badade ett tag. Riktigt mysig... tills dess att alla bubblorna är borta och jag ser att det flyter runt små små bruna saker i vattnet. Jahapp. Då har vi badat bajdbubbelbad också. Perfekt!
 
 
Som tur är kunde jag trösta bajsbadandet med en riktig skaldjursdate hemma när Jolie hade somnat. Hon somnade riktigt snabbt. Det krävs nog mycket energi att smygbajsa i badet sådär. 
1 kommentarer

Kommentarer

Det är eukalyptus! Tror jag :-)

Svar: Tack! Tydligen Silver Dollar Eucalytptus
Pernilla