Till toppen

Guess where we're going

Åhhh nu kan jag inte hålla mig längre! Vi har bokat en resa och inte vilken resa som helst. Sommaren 2017 ska vi åka till *trumvirvlar* United State of Awesome och bo där i tre veckor! Wooohoooo! Är så sjukt lycklig. Vi var ju på roadtrip upp för USAs västkust för två somrar sedan och det var så fantastiskt kul. Min profilbild är ju från resan senast när vi gled runt i vår cab.
 
Så vi kommer alltså befinna oss i LA i tre veckor med lite olika utflykter därimellan i sommar. Dessutom så tänkte vi hälsa på Emils sköna släktingar. Ena kusinen som vi hängde mycket med senast jobbar och har jobbat som excetcutive producer för bland annat tv-serierna Suits, Monk, Blackish mm. Han och hans fru med barn är så himla härliga och det ska bli kul att träffa dem igen. 
 
 
 
Här kommer en återblick från när vi var i USA senast. Folk visste inte var Selfiestick var då, då jag var en av de första som hade en (jo men såååaattee) så det var en hel del som tittade konstigt på mig och min pinne. Det var flera som frågade vart man kunde hitta en sådan och vad det hette. Dessutom blev jag stoppad i tullen och fick försöka förklara vad det var. "You know, It's a stick that I can take selfies with.. Cause i love my own face and want to be in every picture". 
1 kommentarer

Kommentarer

Hej! Kan du inte berätta hur man går tillväga för att planera en sådanhör resa? Jag önskar så att jag gjorde likadant och drömmer verkligen om att åka väg. Men jag vet liksom inte hur jag ska gå tillväga. Hur gjorde ni er förra resa? Vad ska man tänka på? Hur vet man vart man ska åka?

Svar: Just denna resan har vi inte planerat så mycket för. Vi vet inte ens vart vi ska bo haha. Men vi ska kika lite på Airbnb och se om vi kan hyra ett hus. Får berätta mer sedan när vi börjat spåna lite mer. :DNär vi gjorde vår roadtrip så frågade jag vänner vad man absolut inte fick missa. Sedan så googlade vi en massa på förslag på rutter. Det fanns hur mycket som helst att hitta på nätet.
KRAM!
Pernilla