Till toppen

Barnarbete

Är det något som gör mig stressad utomlands så är det moln. Och här har det varit molnigt en hel del och det kommer tydligen bli värre. Igår under middagen så regnade det under en stund men vi satt inomhus som tur var. Det får gärna regna, hagla och snöa om nätterna så länge det är strålande sol mellan 9-16. Jag hade ju pepparkaka som målbild för veckan men tyvärr kommer jag nog bara bli plåster-beige.

Ett av barnen som är med hjälpte mig att fota, därav den lite snea skärpan. Man kan inte förlita sig på barnarbete nu för tiden. Vart är världen på väg?! PS! Ni får själva fundera på om jag näckar i poolen eller har något på mig.

Spana in hajfenan på tjejen vid poolen. När jag var liten hade man 2 obekväma gula plastdunkar på ryggen. Hajfenan var ju ascool! Är det okej för en 29-åring att ha en sådan i poolen?

0 kommentarer

200 kg rugbyspelare

Gårdagens middag blev på El Toro där vi har varit flera gånger förut när vi varit här i Puerto Rico. Kockarna tror tydligen att alla gäster är 200 kg rugbyspelare för portionerna är enorma. Beställer man fläskfilé får man en HEL fläskfilé. Kjolen satt tajtare än ett korvskinn på vägen hem.

Försöker äta nyttigt till frukost och lunch här för att kunna lyxa till det på kvällarna. Det blir äggröra med müsli, nötter och naturell yoghurt till frukost och sallad eller räkor till lunch. Men med tanke på alla drinkar och den enorma mängde aioli jag suger i mig är det svårt tro att jag inte kommer ha dubblat min kroppsvikt tills vi kommer hem. Men det får det vara värt!

1 kommentarer

Kläm

Godmorgon småbarn! Jag köpte med mig klämissar ner till Kanarieöarna. Tänkte att det var perfekt om Jolie behövde lite extra vätska och vitaminer i värmen. Hon hade aldrig fått smaka på det innan. Snacka om att det var det bästa hon ätit. Vi hade fruktpuré över hela henne. Ska spara en klämiss som jag kan ha på planet hem för att distrahera henne om hon blir tokförbannad.

0 kommentarer