Till toppen

Med utsikt över Dubai

Vilken kväll vi hade igår! Vi käkade middag längst upp på ett hotellterass utomhus. När man står och tittar ut över Dubai närmare 40 våningar upp inser man hur liten man är på jorden och samtidigt hur lyckligt lottad jag är som får uppleva allt detta med mina nära och kära. Och ska vi fortsätta på temat kärlek så måste jag nämna maten igår! De kom in med köttet på svärd i alla dess former. Kyckling, stek, lamm osv. Mmmm! 

Men! Idag är det ju nyårsafton. För första gången på många år så ska jag sätta upp lite nyårslöften för mig själv. Det är alltid bra med att ha tydliga mål. Jag ska bara komma på dem först. Vad har du för nyårslöften? 

2 kommentarer

Kommentarer

Hej Pernilla
En fundering som dök upp nu när ni är ute och reser, hur gör ni med babyskydd till Jolie? Finns det speciella taxi som har babyskydd eller har ni med er? Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton i härliga Dubai!

Hälsningar Hanna

Svar: Hej Hanna! Precis som i Sverige åker vi med henne i knät (när vi kan tar vi alltid vårt babyskydd med oss i taxin men det har varit vissa gånger vi inte kunnat) Jättekonstigt att det ens är lagligt i Sverige men man får faktiskt åka med bebisar i knät en liten bit. Det är ju inte jättebra om vi skulle krocka såklart men i de länder under året där vi frågat så har de inte haft något babyskydd. Ibland har de haft sådana där små kuddar som större barn sitter på men inte mer än så.
Pernilla

Tack snälla för svar :)
Vi är lite kluven på hur vi ska göra, om vi ska släpa med oss vårt eller om vi skippar det. Men det lutar nog åt att vi lämnar det hemma. Känns lite halvjobbigt ifall man ska stanna till på något köpcenter och man då ska släpa med sig skyddet hela dagen :)
Vi har ett par dagar kvar att fundera men så snällt att få veta hur ni gör.

Ha en fortsatt fin dag
/ Hanna

Svar: Ja det är lite krångligt att ta med sig på flygplan och liknande. 99% av alla taxichaufförer har kört väldigt lugnt när vi har haft med oss Jolie och de hjälper alltid till med att packa in resevagnen i bagageluckan så det har alltid gått bra för oss. 😊 Lycka till på resan!!
Pernilla