Till toppen

Det löste sig

Idag när vi vaknade så var det helt vitt utanför fönstret. Man såg inte någonting. Har aldrig varit med om en sådan tät dimma förutom. Men som tur var klarnade det upp efter några timmar. Hade varit sjukt tråkigt annars att bara höra fyrverkerierna ikväll och inte se dem. 

Vi var haft en lite "skitig" situation här idag. Jolie blev plötsligt jätteledsen när hon skulle lägga en liten kabel. Efter mycket klämmande och gråtande så var jag tvungen att kolla efter och ser då att hon är tokförstoppad. Hon försökte och försökte men inget hände och lilla pluttan var så himla ledsen. Ganska snart kom Markus på den braiga iden att köpa laxerade. För att inte gå in på det närmare så kommer Jolie i världens alla tajta klänningar nu då hon väger minst 28 kg mindre. Det "löste" sig så att säga. 

Utöver detta lilla stoppet så har vi såklart även hunnit med att bada havet och hänga på stranden. Bajsbebisen nöjde sig med att bada i en kastrull på balkongen, hångla med Stefan (det är hennes sköldpadda) och spana ut från 9:e våningen.

0 kommentarer

Med utsikt över Dubai

Vilken kväll vi hade igår! Vi käkade middag längst upp på ett hotellterass utomhus. När man står och tittar ut över Dubai närmare 40 våningar upp inser man hur liten man är på jorden och samtidigt hur lyckligt lottad jag är som får uppleva allt detta med mina nära och kära. Och ska vi fortsätta på temat kärlek så måste jag nämna maten igår! De kom in med köttet på svärd i alla dess former. Kyckling, stek, lamm osv. Mmmm! 

Men! Idag är det ju nyårsafton. För första gången på många år så ska jag sätta upp lite nyårslöften för mig själv. Det är alltid bra med att ha tydliga mål. Jag ska bara komma på dem först. Vad har du för nyårslöften? 

2 kommentarer

JBR Beach

Skriv inläggstext 

Vilken seg dag! Inte som i tråkig utan allt har gått långsamt. Då vi ligger tre timmar före så var vi nere vid poolen kl 09:00 svensk tid och därmed var kl 12:00 i Dubai. Så redan där halkade vi efter lite och började dagen med en lunch. Men vad gör det? Vi har semester! 

Efter lunchen begav vi oss till stranden i stan. Jättekonstigt egentligen med hav på ens sidan och höghus på andra sidan av stranden (och två kameler däremellan). JBR beach är en av gratisstränderna här i Dubai. Den stranden som ligger här på palmen bredvid vår lägenhet kostar 300 kr per person att få vistas på så vi kände att vi kunde testa på JBR idag. Nu ska vi snart bege oss ut på middag! Köss!

0 kommentarer