Till toppen

Dop för Jolie

Igår var det äntligen dop för Jolie. Temat fick bli hennes lilla favoritsnuttefilt. Så doptårtan, dophäftet och servetterna gick i kanintema. Jag, mamma och pappa satt hela morgonen och vek dessa små avhuggna kaninhuvuden till närmare 60 gäster. Det var pilligt men de blev ju så gulliga!
 
 
Dopet hade vi i Slottskapellet och jag fick många kommentarer om hur mysigt och fint det var. Det var alldeles perfekt för våra två familjer. Dessutom så hade vi ju även världens bästa präst, vår goda vän Tobias Nellvik. (Det var ju även han vigde oss.) Vanligtvis så får många känslan av att man måste viska och bete sig på ett visst sätt så fort man sätter tassen innanför kyrkans portar, men Nellvik får alla att känna sig trygga att vara sig själva. Folk började till och med applådera när Jolie förklarades döpt vilket man kanske inte inte är jättevanligt på ett dop.
 
 
Jolie skötte sig exemplariskt. Hon spanade på alla konstiga människor som satt i bänkarna, lekte lite med tungan, gjorde lite pruttljud med munnen, planerade inför morgondagen osv. Som ni ser så har vi nu även bildbevis på hur duktig hon är på att hålla upp nacken när hon hänger ovanför dopfunten. Vi har legat i hårdträning haha. Något annat vi övat på är att hälla vatten över huvudet på babysimmet och det kom ju också till nytta här. MVG till avkomman som lyckades vara glad hela dopet. High five!
 
 
Han inte ta några bilder under själva festen då jag mer agerade kökspersonal med att byta kaffekannor, ställa fram och plocka undan mat och tårtor osv. Jag han inte ens vara med under hela paketöppningen då Jolie var tvungen att käka precis, exakt just då. Men vad jag har hört så hade familjerna mysigt vilket var det viktiga. Krama och hälsa på dem får jag väl göra någon annan dag haha.
0 kommentarer