Till toppen

Bebisrum

Pffweeew! De senaste 2 dagarna har varit fullt upp med mamma boot camp, BVC och att kasta ut allt ur vårt kontor för att göra om det till ett barnrum. Jolie behöver ju knappast ett eget rum på långa vägar men det känns ändå som att det var på tiden att börja pyssla ihop det. Dessutom var det så himla mysigt att ställa in alla fina saker hon fick på dopet 😍 Får visa er någon dag när allt är uppe.

Förra veckan han jag med gymmet två gånger men denna veckan har Emil varit borta så jag har inte kunnat vara där. Imorgon är det ju babysim så jag kanske borde köra några varv i relaxpoolen med Jolie på ryggen. Nä nu fan får det bli bättring. Fokuserar på att bygga muskler nu a la Arnold så det får bli att boka in fasta tider varje vecka.

2 kommentarer

Kommentarer

Jag har också börjat försöka komma igång på riktigt, det vore roligt att få på sig de där minijeansen igen, men samtidigt vet man ju att höfter och annat behöver tid att dra ihop sig igen. Jag skrev häromdagen om min hemmaträning med min son, det försöker jag göra varje dag nu (med undantag förkylning nu, pust!).

Här har jag skrivit om träna efter graviditet
http://egosidan.blogg.se/2016/august/trana-efter-graviditet.html

Svar: Åh det ska jag ta och spana in!!
Pernilla

Vad duktig du är med träning Pernilla! :)
Jag har fortfarande inte kommit igång. Räknas backarna här uppe på Bymarken? ;) Hehe!

Roligt med att börja fixa med barnrummet! :) Allt tar ju längre tid än vad man tror, så rätt att börja redan nu!

KRAM!

Svar: Jag försöker komma iväg men det är verkligen inte lätt att hitta tid då Emil är borta mycket på kvällarna. Vi kanske borde starta någon grupp som går nattetid hahah
Pernilla