Till toppen

3-årig bröllopsdag

Idag firar jag och min bästa vän/lover 3-årig bröllopsdag! Vi är ju nu även 3 i familjen med en 3-månaders bebis. Alla goda ting är 3 helt enkelt. Och ja! Jag är ännu mer kär i honom nu än jag var då. Och då vid bröllopet var jag ändå superduperkär.
 
 Elina | Mia | Elin | Michelle | Sara | Emilia
 
Mina sex fantastiska brudtärnor. Valde tjejer som på något sätt förgyllt mitt liv under alla åren som gått. De kände inte varandra sedan tidigare men alla klickade på direkten. Tydligen väljer jag lika konstiga vänner som speglar min egna personlighet. Helt enkelt en hög av kreativa knasiga bruttor.
 
 
*kolla närbilden på Elin hahah. Åh vad jag älskar henne ;D  
 
 
Vi skrev våra egna löften till varandra. Det var verkligen svårt att sätta ord på sin kärlek till någon och helst på runt tre meningar. Jag rabblade löftet i huvudet hos frisören och under fotograferingen för jag ville så gärna kunna det utantill. Det kanske inte låter så svårt att memorera fyra korta meningar men när det är 100 personr som tittar på en plus mannen i ens liv (och vår teddybjön Pady som satt med) ja då är det lätt att få plötslig minnesförlust. Men vet ni vad? Jag lyckades!
 
 
Vet inte om jag tidigare visat mitt löfte till Emil men här kommer det.
 
Emil Jungåker. Jag lovar att finnas här för dig, för att torka dina tårar och lyssna på dina hemligheter.
Jag vill att alltid vara din bubbliga knäppa flicka som kan få dig att le, även då vi båda är gamla och gråhåriga. Och jag kommer alltid att älska dig, mer än gårdagen men mindre morgondagen.
Min bästa vän, nu är det du och jag mot världen... och inte ens döden kan skilja oss åt.
4 kommentarer

Kommentarer

Vad fina ord...

Svar: Tack så mycket ;)
Pernilla

Vad fina bilder på er och vilka fina ord!

Svar: Tack :D!
Pernilla

Vilka fina löften!

Svar: Tack!!
Pernilla

Jag är lite efter i bloggläsningen nu pga mycket att göra (och du har blivit så bra på att uppdatera!! LIKE!) men alltså HAHAHA! Ser ut som att jag blir pålad i röven samtidigt som jag ser tjejen i The Ring hahaha

Svar: HAHAHAHAHAHAHAHA mycket målande beskrivning! :D
Pernilla