Till toppen

Body pumpFörsökte ta en smygbild på gymmet förut. Vet inte om det är så populärt att fota folk när de är redo för ett svettigt pass haha. Men det får de ta! Detta är en kvart innan passet började. När allt väl satte igång så var det så smockfullt att det inte ens fanns vikter till alla. Så det var tur att jag kom tidigt och tog första parkett. Är så härligt att vara tillbaka på pumpen igen. Jag kan lägga på fler vikter och göra bättre lyft. Wooohoo! Fast jag vet inte, att träna en gång i veckan kanske inte är så mycket att hurra över. Men det är NÅGOT i alla fall och jag intalar mig att armarna blir mer och mer lika Arnold Schwarzeneggers för varje gång haha! 
0 kommentarer

Askungen och russin

Hej! Här sitter jag på golvet, klipper i plädar och käkar russin. Jag tror Peanut hörde mig igår när jag pratade om hur bra jag mådde. Så, likt askungen försvann all skönhet vid tolvslaget och jag fick kasta mig över porslinstronen. Dvs, jag låg och kräktes på toan och tyckte oerhört synd om mig själv mitt i natten. Så nu försöker jag mumsa på något för att minska risken att må illa ikväll igen.
 
 
Men nu var det ju inte kräks jag skulle prata om utan pysslet jag håller på med. Tänker inte berätta exakt vad jag ska göra men ni skulle ju kunna få gissa. Jag har 10 plädar och en sax. Det är de enda jag behöver för att göra denna grej. Sug på den ni! 
1 kommentarer

Gravid v18

Många av er vet redan vid detta laget att jag har en liten bebis i magen :) Både jag och Emil är superglada men för mig är det fortfarande svårt att förstå vad det är som händer. Just nu rullar allt på precis som vanligt och jag känner mig inte alls så gravid som jag trodde jag skulle göra vid detta laget. Visst har brösten blivit enorma och jag har gått upp i vikt. Men inget gravid-glow eller en endaste liten galen craving på att tugga grus eller sniffa tandkräm. För det är väl så det ska vara när man är gravid? 
 
 
Och för er som väntade er en söt liten gravidkula så kan ni sluta hoppa. Tyvärr är jag mer fredags-tjock. Ni vet så där som man blir efter en kväll med pizza och en påse chips. På morgonen är jag t.o.m ännu smalare. Då är det mest en liten putmage precis under naveln. Så går ni förbi mig på stan kan ni sluta undra; nej jag har inte gått lös på godiset - jag har en liten Peanut i magen! (Ja, Emil har valt arbetsnamnet Peanut)
 
Det roliga var att jag tog ca 20 bilder för att jag tyckte jag såg tjock ut på alla bilderna. Men sedan plötsligt slog det mig att "Pernilla, det är ju därför du ska ta bilden". 
2 kommentarer